Forum
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
[om kullanıcısı]
|
Tarih: Sal Oca 20, 2009 5:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
| [om kullanıcısı] demiş ki: | | gündemde neler var hocam? |
niye sordun? begenmezsen gelmeyecek misin?
gundemimiz yogun... su an desip cikarip buraya yazamayacak kadar da ben yogunum.. gelip ogrenebilirsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
[om kullanıcısı]
|
Tarih: Sal Oca 20, 2009 5:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
her toplantı yeni bir süpriz  |
|
| Başa dön |
|
 |
[om kullanıcısı]
|
Tarih: Pzr Oca 25, 2009 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kırk yılda bir OM'ye girmişken bu foruma yazmamak olmaz
Hoş bir seda ile gerçekleşecek bu haftaki toplantı .. Salı akşamı Dernek.. biraz önceden duyurmuş olayım ve forum üste çıksın
Gelebilen herkes bekleniyor.
Sevgiler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
[om kullanıcısı]
|
Tarih: Pzr Oca 25, 2009 11:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bugün bir tiyatro akitvitesi ile şenlenmiş bünyeler olarak bu topluluğu sevgiyle kucaklıyorum.... |
|
| Başa dön |
|
 |
[om kullanıcısı]
|
Tarih: Sal Oca 27, 2009 1:19 am Mesaj konusu: |
|
|
| [om kullanıcısı] demiş ki: | Kırk yılda bir OM'ye girmişken bu foruma yazmamak olmaz
Hoş bir seda ile gerçekleşecek bu haftaki toplantı .. Salı akşamı Dernek.. biraz önceden duyurmuş olayım ve forum üste çıksın
Gelebilen herkes bekleniyor.
Sevgiler.. |
Tekrar üste taşınsın  |
|
| Başa dön |
|
 |
[om kullanıcısı]
|
Tarih: Sal Şub 10, 2009 4:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cumartesi alt birimlerimizden sponsorluk çalışmalarına misafir olarak katılmıştım, bugünkü toplantıda bakalım neler şekillenecek merak içerisindeyim.. 14´ündeki sınavlarıma kadar elimi bişeye sürmemeye kendime söz verdim ama bu akşam 19:00´da Vişnelik Gerdel Salonu´nda olmazsam olmaz.. Peki ya toplantıdan sonraki plan nedir bugün? Hani olur da aramıza yeni katılacaklar olursa önceden süprizleri az çok bilsinler değil mi? Sinan Poligon filan yazmış ama o haftaya değil mi? Akşam, vakti olan herkesi derneğe bekliyoruz, hatta Eskişehir´deki, İstanbul´daki arkadaşları canlı bağlantı ile bile alabiliriz aramıza..  |
|
| Başa dön |
|
 |
[om kullanıcısı]
|
Tarih: Sal Şub 10, 2009 5:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Katılımımız şu an 20 kişi Bence daha fazla gönüllü vardır...
"Ayy Salı zaten Pazartesi ertesi, hava yağmurlu, aman trafik berbat, hem kimseyi tanımıyorum da" "Ben almıyim" demeyin, yapılan iş ne kadar özelse, sizin katılımınız da o kadar değerli...
Okuldan sonra iş hayatında zaten hergün aynı tekdüzeliği yaşamıyor muyuz? Bi gün de değişik bişey yapalım, ne dersin? |
|
| Başa dön |
|
 |
[om kullanıcısı]
|
Tarih: Pzr Nis 12, 2009 11:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Aylar sonra yine OMye girdim, e yine yazayım
Salı 19.00 Dernek.
Her ilgili bekleniyor.
Sevgiler. |
|
| Başa dön |
|
 |
[om kullanıcısı]
|
Tarih: Pts Nis 13, 2009 11:19 am Mesaj konusu: |
|
|
| funda haklı, herkesi bekliyoruz... şu işi hep birlikte güzel noktalara taşıyalım... |
|
| Başa dön |
|
 |
[om kullanıcısı]
|
Tarih: Pts Nis 13, 2009 12:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
istanbul tayfasını da toplantılara bekliyoruzzzzz hazır konu beklemekten açılmışken, tuna ankara ekibi gelse ya yine buraya özledik yaaa adaya felan gidelim , karaoke yapalım, gülelim eğlenelim  |
|
| Başa dön |
|
 |
Forumlarda yazılan mesajların içeriklerinden yazarları sorumludur.
 Türkçe Çeviri : Onur Turgay & Erdem Çorapçıoğlu
|
|